Safaritent huren op familiecamping

Kindvriendelijk en met prachtig zwembad
Tarieven gezinscamping in zuid-Frankrijk Kamperen op kleine gezinscamping in zuid-Frankrijk

Huur een ruime safaritent

In 2017 staan er op onze camping 3 Tentensuite en 2 Petitensuite safaritenten van het Nederlandse bedrijf Tentensuite. De tenten hebben een houten vloer en zijn gemaakt van onverslijtbaar canvasdoek. Deze luxe tenten zijn volledig ingericht en passen prima in de sfeer van onze camping.
 

Uw safaritent staat al klaar

De safaritenten van Tentensuite bieden u het gevoel van echt kamperen in een tent, maar dan met het gemak en de luxe van thuis. In de Tentensuite tent vindt u een ouderslaapruimte en een tweede slaapruimte , een compleet ingerichte keuken, een zitje voor binnen, ruime tafel met stoelen in stijl en twee comfortabele ligstoelen waar u lekker in onderuit kunt zakken. Natuurlijk ontbreken de hangmat en de skottelbraai niet. De tenten zijn voorzien van elektriciteit en sfeervolle verlichting. Deze tenten staan op plek 7, 30 en 35. (bekijk plattergrond)

Heeft u niet zoveel ruimte nodig?

Petitensuite is de naam voor de kleine broer van Tentensuite. Echt een kleine kopie van Tentensuite. Niet minder compleet en nog steeds met een geweldig comfort. Door het maatje kleiner voor maximaal 4 personen geschikt. De Petitensuite-tenten staan in 2016 op plek 16 en 17.

Wilt u meer informatie of gelijk reserveren, klik dan op de het logo hieronder. U komt dan rechtstreeks op de site van Tentensuite!

safaritent reserveren via website tentensuite

Kamperen in de natuur met de luxe van thuis

Door de houten vloer ontstaat een prachtige veranda om de zomeravonden op door te brengen. Gecombineerd met het prachtige landschap, het mooie zwembad en een hapje en drankje binnen handbereik is een ontspannen verblijf op Camp Redon gegarandeerd.

Safaritent huren op familiecamping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Gebruik van stroom, wifi, sanitair
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Heerlijk genieten van de natuur
Mogelijk vanaf
315Per week