Animatie team voor onze jonge kampeerders

Ze knutselen en doen héél veel leuke spelletjes. Verder wordt er van alles gebakken, zijn er wekelijks spooktochten en worden er natuurlijk ook allerlei soorten sporten gedaan. In het hoogseizoen gaan we één keer per week georganiseerd kanoën op de rivier de 'Aveyron' en twee keer per week pony rijden op de manage in de buurt van de camping.

Er heerst een ontspannen sfeer waarbij de kinderen zich prima vermaken en al snel thuis voelen

Er is elke dag wel iets te beleven op Camp Redon! Ons jonge animatie team doet hun uiterste best om uw kinderen zich thuis te laten voelen in het zuiden van Frankrijk. De kinderen maken al vrij snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes door de vele activiteiten die worden samen gedaan.

Kamperen op familie camping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €18 /nacht

GASTEN OVER CAMP REDON

"Geweldig! Wij gaan al wat jaartjes naar Frankrijk op Green Camp Campings maar dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. De gastvrijheid was overweldigend. Jean-Marc en Florence maken samen met hun gezin een feest van je vakantie. Hun eerste seizoen op deze camping, ze zaten afgelopen jaren 2.5 uur verderop. Waar je het aan merkte is dat er ongeveer 80% van de gasten eerder bij hen op de andere camping hebben gestaan (!). Waar je vaak leest dat dit tot " kliekjes" leidt was dit hier zeker niet het geval. Door het deelnemen aan de uitstekende table d'hotes (Zowel Jean-Marc als Yan en Mart koken als de beste) en het feit dat de familie je motiveert deel te nemen aan uitstapjes (kano varen / paard rijden) leer je snel mensen kennen. Animatie team was top met activiteiten door en voor de kinderen! De omgeving is ook zeker de moeite waard (dochter van 10 zoon van 8). Een absolute aanrader!" Fam van Lieshout

TOP