Handig om te weten

Tarieven gezinscamping in zuid-Frankrijk Kamperen op kleine gezinscamping in zuid-Frankrijk
kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

vers stokbroodDagelijks bezorgt Claude (onze bakker) het die nacht door hem gebakken brood op de camping. Naast de bekende Franse broodjes en broden kunt u ook pain complet (bruin) en pain cereales (volkoren) bestellen.

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

Internet wifi spotsEr zijn op de camping twee internethotspots beschikbaar. Bij het terras en bij de receptie kunt u gebruik maken van de WiFi verbinding. Het gebruik van deze service is gratis voor onze gasten.

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

huur koelkastNatuurlijk wilt u ook op vakantie kunnen genieten van een koel drankje of uw etenswaren kunnen bewaren in een koele ruimte. Wij verhuren koelkastjes van 100 liter voor € 4,75 per dag (exclusief de stroomaansluiting)

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

camping gazUw gas raakt natuurlijk altijd net op, op het moment dat u het wilt gaan gebruiken. Dat is geen probleem, want wij zorgen er voor dat er altijd een voorraad Camping-gaz flessen aanwezig is in het winkeltje om om te ruilen.

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

prachtig zwembadHet kinderbad is 20 tot 40 cm diep, het grote bad is 0.70 tot 1.60 meter diep. Open van 09.00 tot 21.00 uur en onder controle van de Franse overheid. Dit betekent dat de waterkwaliteit geregeld gecontroleerd wordt.

Beoordelingen van gasten

Deze camping is echt een aanrader voor personen die van rust, schoonheid, prachtige natuur en vriendelijkheid op de camping houden. Wij zijn vanaf half mei tot ca. half juni geweest.

C. van Zijl

Een fijne, kleine maar gezellige camping! Mooi plaatsen met schaduw en zon. En super animatieteam voor de kinderen. We komen volgend jaar zeker weer hier terug

Fam. van Barneveld
kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

chemisch toiletOp onze camping bevindt zich een biologische septic tank. Zo'n tank werkt met bacteriën. Het legen van chemische toilet-cassettes is alleen toegestaan als u daarin een ecologisch verantwoord product gebruikt. Het legen van toilet-cassettes waarin zich blauwe chemische vloeistof bevind is niet toegestaan omdat daardoor de bacteriën worden vernietigd en de werking van de tank onmogelijk wordt gemaakt.

Thetford Aqua Kem Green is een voorbeeld van een ecologisch verantwoord product dat geen negatief effect heeft op de werking van een biologische septictank

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

mindervalidenHet sanitair op onze camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden, echter niet mindervaliden-gecertificeerd. Er is een verhoogde wc, er zijn extra handgrepen en er is een douchestoel beschikbaar.

Aangezien we een kleine camping hebben zijn deze sanitaire aanpassingen voor een ieder toegankelijk en voor algemeen gebruik. De receptie, het sanitairgebouw en het zwembad zijn toegankelijk voor mindervaliden. Vraag ons gerust om assistentie als u op het terrein of bij deze voorzieningen problemen ondervind.

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

duurzaam kamperenCamping Camp Redon doet actief mee aan het besparen van ecoenergie en water, het verminderen van het afval en het verbeteren van de plaatselijke omgeving. Op deze manier proberen wij zo goed en verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu en de natuur.

Samen met u: wij rekenen op uw samenwerking in deze, omdat wij weten dat wie van kamperen houdt, ook zorg draagt voor de natuur en de toekomst van onze planeet. Beter voor het milieu: op onze camping treft u milieumaatregelen om de invloed op het milieu en de natuur te beperken.

 
kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

Voorjaar in Gaillac

De wijnboeren ontvangen de bezoekers in het hart van hun domein, er zijn rondleidingen door de wijnkelders , gastronomische maaltijden met de bezoekers en de wijnboeren delen hun liefde voor de AOC Gaillac.
Andere bezienswaardigheden en bezigheden tijdens dit lang weekend in mei zijn: de apéro-concerten, de wandelingen in de wijngaarden vol bloemen te voet of te paard of een rondvlucht boven de wijngaarden en de bastides in de regio. Kortom er is voor iedereen en elke smaak iets te doen. Als u in mei de camping bezoekt informeren wij u over alle mogelijkheden.

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

Weersverwachting


Geocaching vanuit de camping

Enthousiast geworden door kampeerders die deze bezigheid beoefenen ben ik zelf ook caches gaan opsporen. Al met al een leuke bezigheid in de buitenlucht waarbij je ook nog eens veel van de omgeving ziet en natuurlijk “de schat” wilt opsporen. We gebruiken vanaf 2012 door ons zelf uitgezette caches in de omgeving, maar je kunt natuurlijk ook de caches van geocache.com opsporen.