Kamperen in zuid Frankrijk

op kindvriendelijke camping met zwembad
Tarieven gezinscamping in zuid-Frankrijk Kamperen op kleine gezinscamping in zuid-Frankrijk

Kleinschalige en kindvriendelijke camping

De camping heeft vijftig plekken, verdeeld over twee velden. De plekken hebben vaak een mooi uitzicht over de landelijke omgeving. Door de afwisselende begroeiing van het terrein zijn er schaduwrijke plekken en plekken met een open karakter. De camping is in 2019 open van 27 april tot 29 september (openingstijden receptie: 10.00 - 11.00 en 16.00 - 17.30 uur).
 
kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

Genieten van de rust...
en van alles te doen!

Centraal gelegen op de camping staat het moderne sanitairgebouw, met douches, toiletten en wascabines. Elke plek is voorzien van een stroomaansluiting. Er zijn een wasmachine en droger voor algemeen gebruik. Het campingzwembad ziet er prachtig uit. Naast een apart kinderbad is het zwembad voorzien van een spa.

kindvriendelijke camping bij Cordes sur Ciel

Gezellig terras

Op het terras kunt u terecht voor een koel drankje, een ijsje of een eenvoudige maaltijd. Hier is ook één van de hotspots voor de internetverbinding die wij onze gasten gratis aanbieden. Elke morgen bezorgt onze bakker het verse brood. In de receptie vindt u een klein winkeltje voor de vergeten boodschappen.

Camping open vanaf 28 april

In het voor- en naseizoen is Camp Redon een rustige en ontspannen thuisbasis om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.

In het hoogseizoen de gezellige camping waar kinderen tijdens de vele activiteiten nieuwe vriendschappen sluiten en iedereen geniet van het mooie weer, de gezelligheid en alle mogelijkheden die de omgeving biedt.

Kamperen op familiecamping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Heerlijk genieten van de natuur
Mogelijk vanaf
17Per nacht

Beoordelingen van gasten

Mooie camping met prachtig uitzicht en Nederlandse leiding. Er worden veel gevarieerde en wisselende kinderactiviteiten georganiseerd, o.a. knutselen, vossenjacht, dropping, waterpolo, flessenvoetbal, kanovaren, paardrijden en noem maar op!

Fam. Zwanenburg

Zeer vriendelijke eigenaren. Kleine gemoedelijke camping. Lekker eten in het campingrestaurant. Super dat brood bij de tent wordt bezorgd, leuk animatieprogramma, mooi zwembad, prachtig uitzicht op de zonnebloemen met mooie zonsondergangen.

Irene Borsboom