Huur een luxe safari tent!

De safaritenten van Greencamp hebben een houten frame en het dak en de tent zijn gemaakt van robuust canvas wat de tent een natuurlijke uitstraling geeft. Alle safaritenten staan op een houten vlonder en hebben een ruim terras. De safaritenten hebben 2 slaapvertrekken met in totaal  5 bedden. De safaritenten zijn comfortabel en sfeervol ingericht met steigerhouten meubelen, boxspring bedden, Nespresso, een hangmat en een verrijdbare buitenkeuken met gas bbq.

Uw Safaritent staat al klaar

Na aankomst kunt u dus direct zorgeloos gaan genieten van de buitenlucht, uw safaritent, de camping, de sfeer en de omgeving. De huurtent van Greencamp biedt u het “luxe kamperen” op een gezellige familiecamping met persoonlijke en gezellige sfeer. De tenten zijn geplaatst op de plaatsen 4, 8, 49, 50, 53 (zie plattegrond)

Ruim relaxen

In alle safaritenten zijn de tenten opgedeeld in 2 delen, het slaapgedeelte en het leefgedeelte. De slaapruimtes zijn gescheiden van elkaar met een houten wand en vervolgens is het gehele slaapgedeelte ook gescheiden met een houten wand van het leefgedeelte. Het terras voor de tent is circa 2 meter diep. Het dak van de safaritent steekt 1.50 m over de tent heen. Daardoor ontstaat er een ruime veranda om de zomeravonden op door te brengen.

Lekker genieten met 5 personen

In de slaapkamer van de ouders staan 2 x 1-persoons- boxspring bedden van 80 x 200 met een nachtkastje en een lampje. In de slaapkamer van de kinderen is er een stapelbed met een afmeting van 70 x 200 en pocketvering matrassen van goede kwaliteit. Het 5e bed is een soort logeerbed gemaakt van hout met een eveneens houten lattenbodem waarop een pocketveringsmatras ligt. Deze constructie kan overdag onder het stapelbed worden geschoven (om ruimte te besparen) en kan 's avonds naast het stapelbed worden geschoven.

Kamperen op familie camping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €18 /nacht

Gasten over Camp Redon

"Was op zoek naar kleinschalige campings met safaritenten. Heb twee weken geboekt en moet zeggen dat de campings goed zijn bevallen en ook m.n. onder de indruk was van de goede locaties van de tenten. Kan het dus zeker aanraden voor degene die op zoek zijn naar gemak (ruime tent met alles er op en er aan) en een mooie locatie (kleinschalige campings)" Fam van de Kamp

TOP