Huurtent in zuid-Frankrijk

op Nederlandse camping met zwembad
Tarieven gezinscamping in zuid-Frankrijk Kamperen op kleine gezinscamping in zuid-Frankrijk

Huur een volledig ingerichte bungalowtent!

Deze zomer kunt op Camp Redon gebruik maken van een volledig ingerichte 'Cabanon' huurtent. in het hoogseizoen staan er drie van deze mooie tenten op onze camping. 'Cabanon' betekent in de Franse taal “hutje, landhuisje of weekendhuisje” en is tevens een bekend Frans tentenmerk dat sinds 1959 tenten en vouwwagens van topkwaliteit ontwikkeld.
 

Uw huurtent staat al klaar

Na aankomst kunt u dus direct zorgeloos gaan genieten van de buitenlucht, uw kampeertent, de camping, de sfeer en de omgeving. Onze “Cabanon” huurtent biedt u het “echte kamperen” op een gezellige familiecamping met persoonlijke en gezellige sfeer.

Veel ruimte en licht

Deze gezinstent heeft een grote leefruimte van 3 meter diep en maar liefst 5 meter breed. Door de vele ramen die in de tent zijn geplaatst is ook het binnen in de tent verblijven zeer prettig. De huurtent is voorzien van een vaste luifel, deze loopt aan de zijkant helemaal tot aan de grond en heeft lange ramen. De tenten staan in 2017 op plek 6, 33 en 39. (bekijk plattergrond)

Genoeg ruimte en comfort voor 5 personen

De 6-persoons huurtenten hebben we voor extra comfort volledig en comfortabel ingericht voor een gezin met maximaal 3 kinderen. Goede bedden en matrassen, dekbedden, kussens, eettafel, campingstoelen, campingkeuken met gasstel, koelkast, koffiezetter, servies, bestek en kookgerei, verlichting etc. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Het enige wat u eigenlijk zelf mee moet nemen zijn de handdoeken.

Gezinstent huren bij familiecamping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Gebruik van stroom, wifi, sanitair
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Heerlijk genieten van de natuur
Mogelijk vanaf
375Per week