Uw eigen Mobile home met privé tuin

Op onze camping is het ook mogelijk om een luxe, ruime en privé gelegen mobile home te huren. Deze mobile home is gelegen op plaats 24 en heeft een eigen privé voortuin als u net iets meer tijd voor u en uw familie wenst.

Van alle gemakken voorzien

In de mobile home treft u een woonkamer met zithoek, eettafel en een open keuken. Er zijn drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Tot de voorzieningen behoren airconditioning, verwarming, televisie, vaatwasser en een magnetron. De mobile home word verhuurd voor gebruik door maximaal 6 personen.

Kamperen in luxe mobil home

Het huurtarief voor de mobile home is inclusief het gebruik van elektriciteit, water en beddengoed (kussens, dekbedden). Verhuur in het laagseizoen is mogelijk vanaf 2 nachten en in het hoogseizoen verhuren wij per week van zaterdag tot zaterdag.

Comfortabel kamperen op gezellige familie camping

Kamperen op familie camping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €18 /nacht

Gasten over Camp Redon

"Zeer vriendelijke eigenaren. Kleine gemoedelijke camping. Lekker eten in het campingrestaurant. Super dat brood bij de tent wordt bezorgd, leuk animatieprogramma, mooi zwembad, prachtig uitzicht op de zonnebloemen met mooie zonsondergangen." - Irene Borsboom

TOP