KLEINSCHALIGE EN KINDVRIENDELIJKE CAMPING

De camping heeft vijftig plekken, verdeeld over twee velden. De plekken hebben vaak een mooi uitzicht over de landelijke omgeving. Door de afwisselende begroeiing van het terrein zijn er schaduwrijke plekken en plekken met een open karakter. De camping is in 2020 geopend van 1 april tot en met 31 oktober

Genieten van de rust... en van alles te doen.

Centraal gelegen op de camping staat het moderne sanitairgebouw, met douches, toiletten en wascabines. Elke plek is voorzien van een stroomaansluiting. Er zijn een wasmachine en droger voor algemeen gebruik. Het campingzwembad ziet er prachtig uit. Naast een apart kinderbad is het zwembad voorzien van een spa.

Gezellig terras

Op het terras kunt u terecht voor een koel drankje, een ijsje of een eenvoudige maaltijd. Hier is ook één van de hotspots voor de internetverbinding die wij onze gasten gratis aanbieden. Elke morgen bezorgt onze bakker het verse brood. In de receptie vindt u een klein winkeltje voor de vergeten boodschappen.

CAMPING OPEN VANAF 1 APRIL

In het voor- en naseizoen is Camp Redon een rustige en ontspannen thuisbasis om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.

In het hoogseizoen de gezellige camping waar kinderen tijdens de vele activiteiten nieuwe vriendschappen sluiten en iedereen geniet van het mooie weer, de gezelligheid en alle mogelijkheden die de omgeving biedt.

KAMPEREN OP FAMILIE CAMPING CAMP REDON IS INCLUSIEF

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €18 /nacht

GASTEN OVER CAMP REDON

"Mooie camping met prachtig uitzicht en Nederlandse leiding. Er worden veel gevarieerde en wisselende kinderactiviteiten georganiseerd, o.a. knutselen, vossenjacht, dropping, waterpolo, flessenvoetbal, kanovaren, paardrijden en noem maar op!" - Fam. Zwanenburg

TOP