Kleinschalige en kindvriendelijke camping

De camping heeft zesenveertig plekken, verdeeld over twee velden. Wij hebben negenendertig kampeerplaatsen, 5 safari tenten en 2 mobilhomes. De plekken hebben vaak een mooi uitzicht over de landelijke omgeving. Door de afwisselende begroeiing van het terrein zijn er schaduwrijke plekken en plekken met een open karakter. In 2024 zijn wij geopend van 28 maart tot en met 15 oktober

Genieten van de rust..

Centraal gelegen op de camping staat het moderne sanitairgebouw die elke dag netjes word schoongemaakt en in het hoogseizoen zelfs tot twee keer toe. Elke plek is voorzien van een stroomaansluiting en er is ook een wasservice beschikbaar. Het zwembad is elke dag geopend en daar vindt u een klein 'kikkerbadje' voor de jongste en een spa gedeelte om even bij te komen.

Gezellig terras

Op ons gezellige terras kunt u altijd terecht voor een lekker kopje koffie, koud biertje, verkoelend ijsje of een heerlijke maaltijd van één van onze chef-koks. Ook vindt u hier onze wifi-hotspot om even de krant binnen te halen of om de familie en vrienden thuis te laten weten hoe fijn u het in Frankrijk heeft.

Camping geopend vanaf 1 april

In het voor- en naseizoen is Camp Redon een rustige en ontspannen thuisbasis om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.

In het hoogseizoen is het een gezellige camping waar kinderen tijdens de vele activiteiten nieuwe vriendschappen sluiten en iedereen geniet van het mooie weer, de gezelligheid en alle mogelijkheden die de omgeving biedt.

Kamperen op familie camping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €21 /nacht

GASTEN OVER CAMP REDON

"Een geweldig mooie en rustige camping. Schoon sanitair.. hele vriendelijke eigenaren met kinderen.. mooi zwembad en bovenal een prachtig uitzicht." Jose van Lingen

TOP