Vers stokbrood

Dagelijks bezorgt Claude (onze bakker) het die nacht door hem gebakken brood op de camping. Naast de bekende Franse 'baguettes' kunt u ook pain complet (bruin) en pain céréales (volkoren) bestellen.

Heerlijke Table d'hôtes

In het voorjaar organiseren wij minimaal 2 keer per week en in het hoogseizoen minimaal 3 keer per week een uitgebreide 4 gangen table d'hôte waar u alleen nog maar aan hoeft te schuiven..

Internet wifi hotspot

Op ons terras kunt u gebruik maken van onze gratis wifi hotspot. Hier kunt u even de krant binnen halen en ondertussen socializen met de familie thuis.

Honden

Af en toe mag de grote vriend van de familie ook mee op vakantie. Hij is bij ons dan ook van harte welkom! Wij vragen geen kosten voor jullie trouwe hond, maar wel dat hij netjes aan de lijn blijft tijdens uw verblijf.

Prachtig zwembad

Het kinderbad is 20 tot 40 cm diep, het grote bad is 0.70 tot 1.60 meter diep. Open van 10.00 tot 21.00 uur en onder controle van de Franse overheid. Dit betekent dat de waterkwaliteit geregeld gecontroleerd wordt.

Huur koelkast

Natuurlijk wilt u ook op vakantie kunnen genieten van een koel drankje of uw etenswaren kunnen bewaren in een koele ruimte. Wij verhuren koelkastjes van 100 liter voor € 4,75 per dag (exclusief de stroomaansluiting)

Gasten over Camp Redon

'Juist terug thuis van deze super toffe camping. Net en zuiver, een mooi uitzicht over de velden. Heel lekker gegeten! Dagelijks is er de mogelijkheid om een vers bereide maaltijd te nuttigen op de camping, prijs kwaliteit top. Er is ook veel aandacht voor de maaltijden van de kinderen. Bij het vier gangen menu was er steeds een gezonde kindermaaltijd. Een heel vriendelijk en enthousiast team. Vers brood geleverd aan de caravan. Animatie voor jong en oud, zonder dat dit storend is als je rust wil. Genoeg te doen in de omgeving. Wij komen volgend jaar terug!'Tinneke Tops

Chemisch toilet

Op onze camping bevindt zich een biologische septic tank. Zo'n tank werkt met bacteriën. Het legen van chemische toilet-cassettes is alleen toegestaan als u daarin een ecologisch verantwoord product gebruikt. Het legen van toilet-cassettes waarin zich blauwe chemische vloeistof bevind is niet toegestaan omdat daardoor de bacteriën worden vernietigd en de werking van de tank onmogelijk wordt gemaakt.

Thetford Aqua Kem Green is een voorbeeld van een ecologisch verantwoord product dat geen negatief effect heeft op de werking van een biologische septictank

Minder validen

Het sanitair op onze camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden, echter niet mindervaliden-gecertificeerd. Er is een verhoogde wc, er zijn extra handgrepen en er is een douchestoel beschikbaar.

Aangezien we een kleine camping hebben zijn deze sanitaire aanpassingen voor een ieder toegankelijk en voor algemeen gebruik. De receptie, het sanitairgebouw en het zwembad zijn toegankelijk voor mindervaliden. Vraag ons gerust om assistentie als u op het terrein of bij deze voorzieningen problemen ondervind.

Duurzaam kamperen

Camping Camp Redon doet actief mee aan het besparen van ecoenergie en water, het verminderen van het afval en het verbeteren van de plaatselijke omgeving. Op deze manier proberen wij zo goed en verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu en de natuur.

Samen met u: wij rekenen op uw samenwerking in deze, omdat wij weten dat wie van kamperen houdt, ook zorg draagt voor de natuur en de toekomst van onze planeet. Beter voor het milieu: op onze camping treft u milieumaatregelen om de invloed op het milieu en de natuur te beperken.

VOORJAAR IN GAILLAC

De wijnboeren ontvangen de bezoekers in het hart van hun domein, er zijn rondleidingen door de wijnkelders , gastronomische maaltijden met de bezoekers en de wijnboeren delen hun liefde voor de AOC Gaillac.
Andere bezienswaardigheden en bezigheden tijdens dit lang weekend in mei zijn: de apéro-concerten, de wandelingen in de wijngaarden vol bloemen te voet of te paard of een rondvlucht boven de wijngaarden en de bastides in de regio. Kortom er is voor iedereen en elke smaak iets te doen. Als u in mei de camping bezoekt informeren wij u over alle mogelijkheden.

Kamperen op familie camping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €18 /nacht

TOP