Huur een volledig ingerichte Cabanon tent!

Deze zomer kunt op Camp Redon gebruik maken van een volledig ingerichte 'Cabanon' huurtent. in het hoogseizoen staan er twee van deze mooie tenten op onze camping. 'Cabanon' betekent in de Franse taal “hutje, landhuisje of weekendhuisje” en is tevens een bekend Frans tentenmerk dat sinds 1959 tenten en vouwwagens van topkwaliteit ontwikkeld.

Uw huurtent staat al klaar

Na aankomst kunt u dus direct zorgeloos gaan genieten van de buitenlucht, uw kampeertent, de camping, de sfeer en de omgeving. Onze “Cabanon” huurtent biedt u het “echte kamperen” op een gezellige familiecamping met persoonlijke en gezellige sfeer.

Veel ruimte en licht

Deze gezinstent heeft een grote leefruimte van 3 meter diep en maar liefst 5 meter breed. Door de vele ramen die in de tent zijn geplaatst is ook het binnen in de tent verblijven zeer prettig. De huurtent is voorzien van een vaste luifel, deze loopt aan de zijkant helemaal tot aan de grond en heeft lange ramen. De tenten staan in 2020 op plek 6, 33 en 36

Genoeg ruimte en comfort voor 5 personen

De 5-persoons huurtenten hebben we voor extra comfort volledig en comfortabel ingericht voor een gezin met maximaal 3 kinderen. Goede bedden en matrassen, dekbedden, kussens, eettafel, campingstoelen, campingkeuken met gasstel, koelkast, koffiezetter, servies, bestek en kookgerei, verlichting etc. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Het enige wat u eigenlijk zelf mee moet nemen zijn de handdoeken.

Kamperen op familie camping Camp Redon is inclusief

  • Correspondentie/bevestiging in het Nederlands
  • Stroom, wifi, sanitair
  • Veelal uitzicht vanaf de kampeerplekken
  • Kinder-animatie in hoogseizoen
  • Prachtig zwembad met gezellig terras
  • Heerlijk genieten van de natuur

Vanaf €21 /nacht

Gasten over Camp Redon

"Zeer vriendelijke eigenaren. Kleine gemoedelijke camping. Lekker eten in het campingrestaurant. Super dat brood bij de tent wordt bezorgd, leuk animatieprogramma, mooi zwembad, prachtig uitzicht op de zonnebloemen met mooie zonsondergangen." - Irene Borsboom

TOP